Woonassistentie

Familiehulp, de professionele partner voor woonzorgassistentie in Prins Kavelhof

Waarom Familiehulp?
Familiehulp is met meer dan 12.500 medewerkers actief in de thuiszorg in Vlaanderen en Brussel. De organisatie biedt een breed gamma van thuiszorgdiensten aan. Familiehulp staat daarbij garant voor afgestemde zorg en een ruime ervaring in het begeleiden van thuiswonende personen met een zorgbehoefte.

Vanuit deze expertise heeft Familiehulp een unieke visie op woonzorgassistentie in assistentiewoningen ontwikkeld: een ‘thuiszorgvisie’ waarbij zij de bewoners op professionele wijze begeleiden, met respect voor hun autonomie en waardigheid.

Welke diensten biedt Familiehulp aan?
Als partner voor woonzorgassistentie biedt Familiehulp een uitgebreid gamma van diensten aan. Zo organiseren zij op onze residentie Prins Kavelhof de woonassistentie en de garantie op crisiszorg en overbruggingszorg.

Onze bewoners kunnen indien gewenst beroep doen op de reguliere diensten van Familiehulp: gezinszorg, aanvullende thuiszorg, huishoudhulp via dienstencheques,…

De woonassistent van Familiehulp: uw vertrouwenspersoon in Prins Kavelhof
De woonassistenten van Familiehulp zijn hét aanspreekpunt voor de bewoners van Prins Kavelhof: zij geven advies op het vlak van wonen, leven en zorg en stellen de dienstverlening af op uw persoonlijke vragen, behoeften en wensen. Dit verloopt uiteraard steeds in een vriendelijke sfeer en met wederzijds vertrouwen en respect. Bovendien zijn deze medewerkers elke werkdag in Prins Kavelhof aanwezig. Op die manier zorgen zij voor een kwalitatieve, warme en aangename leefomgeving.

Elke woonassistent van Familiehulp beschikt over een professioneel bachelor diploma in de welzijns- of gezondheidszorg, of is gelijkwaardig in ervaring. Bij Familiehulp genieten deze medewerkers tevens een gedegen opleiding en ondersteuning.

Familiehulp: onze professionele partner
Al deze factoren maken Familiehulp tot de uitgelezen professionele partner voor woonzorgassistentie in onze residentie Prins Kavelhof. Meer informatie over Familiehulp vindt u op hun website www.familiehulp.be