Terugblik op een gezellige barbecue

Donderdag 23 augustus genoten 60 enthousiaste bewoners van het domein van assistentiewoningen ‘Prins Kavelhof’ van een gezellige en lekkere barbecue. Het weer was ons gunstig gestemd.  Zowel binnen als buiten werd er lekker gegeten.

Het sociaal karakter van het evenement is tevens een groot succes: de tafels werden bij elkaar geschoven en vormden lange rijen met geschater en plezier. Op het terras klonk veel feestplezier en banden werden er onder elkaar gesmeden. Op deze manier leren de bewoners elkaar nog beter kennen en integreren we de nieuwe bewoners in ons prachtig en gezellig domein!

Dit initiatief vanuit het feestbestuur dat samengesteld is uit bewoners, met de ondersteuning van de woonassistenten en in samenwerking met Meeza, de uitbater van het restaurant en de mooie ontmoetingsruimte voor de bewoners en externe klanten, werd door iedereen gesmaakt.

Tijdens het eten werden al nieuwe plannen gemaakt voor de toekomst.  De voorzitster van het feestbestuur reageert erg trots en voldaan. Samen met de beheerinstantie en de woonassistenten werken we gestaag verder aan een maandelijkse activiteitenkalender van, voor en door de bewoners.

De eerstvolgende activiteit is een grootse buurtborrel met petanquewedstrijd, een begeleide activiteit op ons fitnessparcour, een zoektocht en een bezoek aan de kijkwoning. De deelnemers worden in de watten gelegd met een verfrissing of een hartige koffie in onze foyer.

Maar we blikken nu alvast terug op een zeer geslaagde barbecue!